Påklædning


Pas på med at tage tøj på der er "larmende". Her mener jeg enten for meget tekst , print eller for mange forskellige farver. Dette kan fjerne fokus fra det vigtigste nemlig dig/jer.


Tag gerne flere sæt tøj med, hvis I er i tvivl, om hvad der er bedst. Der er mulighed for omklædning.

Skjorter og trøjer med meget fine striber kan i visse tilfælde give en lidt underligt effekt når de fremvises på en skærm. Dette ses sjældent på udprintede billeder.

 

Børneportræt

Det er en fordel, hvis barnet er frisk og udhvilket, når I kommer. I kan med fordel sørge for at barnet har leget lidt inden besøget. 

Selvom det aldrig er nemt at holde et barn fri for støv og snavs kan det være en god idé at give barnets tøj en ordentlig omgang med en fnugrulle hvis tøjet er sort, da hvidt fnuller er meget tydeligt på billederne. 

Medbring gerne legetøj, som barnet har det godt med. Også gerne legetøg, som I vil have med på billederne. 

Inden I kommer til aftalte tid, kan I med fordel have snakket om det at skal have taget billeder. Dette er med til, at afmystificerer fotograferingen og gør, at  barnet er mere tryg og rolig

Ved foto af baby/børn er der ingen tidspres. Der vil være god tid til pauser og god tid til at barnet kan "falde" til og finde ro.


Baby billeder

Det giver som regel de bedste billeder hvis baby er mæt og udhvilet. 

Jeg vil hellere bruge 10min på at baby vågner og er i godt humør end at baby er blevet vækket noget tid før og er blevet træt igen.

Hos mig tager jeg hellere færre billeder af en tilfreds baby end mange billeder af en baby der er utilfreds fordi den ikke har fået lov til at vågne ordenligt. 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes